Kookworkshop ‘Panir maken’ en genieten van een Ayurvedisch-Indiase maaltijd

Panīr is heel jonge, verse kaas die niet smelt bij hoge temperaturen. In Nederland zie je Panīr ook wel onder de naam Paneer of Indiase kaas. De kaas kan rauw genuttigd kunnen worden, maar krijgt meer smaak en is beter verteerbaar door te verwarmen, bakken of te frituren.

Het is een feest om binnen een half uur de prachtige kaas uit het doek te mogen wikkelen.

We gaan eerst aan tafel! De maaltijd bestaat uit een kitchardi (traditioneel rijstgerecht), curry van seizoensgroente, Indiaas brood, chutney, een raïta en één van de befaamde zoete heerlijkheden. Waar mogelijk worden alleen pure en biologische producten gebruikt. Tijdens het eten wordt er één en ander verteld over de Ayurvedische keuken en daarna gaan we samen Panīr maken.

Wanneer:
ma t/m vr op afspraak
Tijd: 18:00 – 20.30 uur
Investering€ 63,00 per persoon per avond
Maximum aantal deelnemers: 7
Locatie: Kruidentuin 14, Houten

Klik hier om aan te melden**

(**uiterlijk een week voor aanvang)

Het Kruidenpalet – welkom@hetkruidenpalet.nl – (06) 248 06 487